Ben je geinteresseerd, wil je een afspraak boeken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen via onderstaand contact formulier.

Stuur een mail

  Veelgestelde vragen

  Wat is Reiki?

  Reiki is een Japanse heelkunst waarbij o.a. gebruik wordt gemaakt van handoplegging, om zo universele levensenergie vanuit de bron te laten stromen door je lichaam. Hiermee activeer en versnel je het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam.

  Waar is de praktijk?

  Mijn praktijk zit in het bos Leidse Hout. Het adres is Groene Maredijk 100 in Leiden. Je kunt gemakkelijk met het openbaar vervoer komen, of met de fiets of auto. Parkeren kan bij de sportvelden.

  Moet ik iets doen?

  Tijdens de behandeling lig je ontspannen op de tafel, in comfortabele kleding. Je hoeft zelf niets te doen. Wel is het belangrijk dat je onze tijd samen gebruikt om jouw waarheid uit te spreken, om het beste resultaat te bereiken. Ook vraag ik je de dag van de behandeling geen koffie of alcohol te drinken, en de dag na de behandeling veel water te drinken vanwege het detox effect.

  Wat doe ik aan?

  Het is fijn als je comfortabele kleding aantrekt, zoals een joggingbroek. Het liefst geen jeans en riemen. Tijdens Reiki hoef je je kleding niet uit. Voor een massage vraag ik je eventueel om je top uit te trekken. Het is aan jou of je een eventuele (sport) BH aanhoudt. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt.

  Waarom zit er 2 weken tussen afspraken?

  Reiki versnelt het natuurlijk herstellend vermogen van je eigen lichaam. Je lichaam gaat dus na een behandeling zelf aan de slag met opruimen. Dit kan gepaard gaan met een beetje hoofdpijn of andere detox verschijnselen, maar ook met emotionele inzichten. Het is daarom fijn om je lichaam en geest 2 weken de tijd te geven om de behandeling te verwerken voordat we weer verder gaan.

  Waar is Reiki goed voor?

  Het korte antwoord; voor alles! Reiki gaat daar waar het nodig is. Of het nou fysiek of mentaal is. Of je depressief bent of niet zwanger kunt worden, Reiki is overal goed voor. Wel zal ik altijd alert blijven of het nodig is om je door te sturen naar een reguliere arts. Jouw gezondheid staat voorop!

  Kan Reiki als ik zwanger ben?

  Reiki kan absoluut tijdens de zwangerschap. Het is super fijn voor mama en baby, en helpt veel moeders ook met vertrouwen krijgen in hun lichaam, hun kindje, en de zwangerschap. Massage kan niet in het eerste trimester, daarna weer wel. Heb je meer vragen? Stuur dan een mailtje.

  Interesse of andere vragen? Neem gerust contact op via het contactformulier.