Heling is het mooiste kado wat je jezelf kunt geven. Vanuit echte verbinding met jezelf ontstaat een bijzondere diepe verbinding met de wereld, en de mensen om je heen.

Ik ben altijd al gevoelig geweest. Als klein meisje voelde ik veel emoties, waarvan ik later begreep dat ze niet altijd van mij waren. Ik deed automatisch mijn best om iedereen zo fijn mogelijk te laten voelen. Het heeft wat jaren en uitdagingen geduurd voordat ik mij besefte dat ik deze gave kon omzetten in mijn kracht.

 

In 2018 ging ik door een moeilijke periode, waarin ik mijn opgebouwde leven volledig los moest laten. In dit jaar kwam Reiki op mijn pad. Mijn eerste ervaring was magisch, en ik moest er meer over weten. Begin 2020 besloot ik de stap te nemen om Reiki I te gaan doen bij Healing Space. Alles klikte voor mij, en mijn leven nam een totale wending van chaos naar verbinding en liefde. Ik merkte niet alleen een verandering in mijzelf, maar ook in alle relaties in mijn leven. Er kwam meer harmonie en begrip, iets waar ik elke dag nog dankbaar voor ben.

Het voelde dan ook vanzelfsprekend dat ik verder ging met Reiki op mijn weg naar holistisch therapeut. Ik heb in 2020 Reiki II behaald, en in 2021 heb ik de opleiding tot Reiki Practitioner afgerond bij Healing Space.

 

Nu sta ik vol vertrouwen klaar voor iedereen die zijn of haar leven wil verrijken met Reiki. Mijn behandelingen zijn altijd uniek, en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Naast Reiki geef ik o.a. massage, voet- en handreflex massage, trauma release sessies, hart focus healings, en chakra balancing. Kies je voor een behandeling bij mij, dan beginnen we altijd met een kopje thee en een goed gesprek om jouw waarheid naar boven te laten komen. Mijn doel is om jou inzichten te geven in de blokkades in jouw leven, zodat je hier zelf mee aan de slag kunt. Ik begeleid je naar de beste versie van jezelf, maar het werk en de verantwoordelijkheid ligt uiteindelijk bij jou. Als dit bij jou resoneert, en je klaar bent om je weer verbonden en vreugdevol te voelen, dan zie ik je heel graag in mijn praktijk.